Windows 10 Enterprise

 49,99

10 varastossa

Description 1

OSTA 2 TUOTETTA JA SAAT 15% ALENNUKSEN KOKO OSTOKSESTASI!

SKUWINENT-5557 Category Tag
Close
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Windows 10 Enterprise”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Peruuta

Image 1

Välitön Digitaalinen Lataus

Arvioitu toimitus alle 15 minuutissa, saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

Image 2

Rajoittamaton Käyttö

Osta kerran, käytä aina ilman rajoituksia.

Image 3

Laadukas Tuki

Etätuki sisältyy jokaiseen ostoon, taaten sinulle parhaan mahdollisen avun.

Mikä on Windows 10 Enterprise?

Windows 10 Enterprise on Microsoftin kehittynein käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti suuryrityksille ja organisaatioille. Tämä versio tarjoaa laajimman valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, jotka parantavat tuottavuutta, turvallisuutta ja hallittavuutta. Kun osta Windows 10, saat käyttöösi parhaan mahdollisen suojan ja hallinnan yrityksesi tietokoneympäristössä.

Keskeiset ominaisuudet

Windows 10 sisältää lukuisia edistyneitä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan vaativiin yritys- ja organisaatioympäristöihin. Tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka sinun tulee tietää:

Täydellinen suojaus ja tietoturva

Windows 10 tarjoaa kattavan suojan tietoturvauhkia vastaan. Käyttämällä edistyneitä suojausratkaisuja, kuten Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), yrityksesi tiedot ovat turvassa haittaohjelmilta ja kyberhyökkäyksiltä. Kun lataus Windows 10, saat mielenrauhan tietäen, että yrityksesi tiedot ovat suojattuina.

Helppo hallittavuus ja keskitetty hallinta

Windows 10 mahdollistaa keskitetyn hallinnan ja helpon käyttöönoton. Microsoft Intune -palvelun avulla voit hallita kaikkia laitteita keskitetysti, mikä vähentää IT-osaston työtaakkaa ja parantaa käyttökokemusta. Windows 10 lisenssi mahdollistaa yrityksesi laitteiden tehokkaan hallinnan ja valvonnan.

Parannettu tuottavuus

Windows 10 Enterprise sisältää useita tuottavuutta parantavia ominaisuuksia. Esimerkiksi Windows Autopilot mahdollistaa nopean ja helpon käyttöönoton uusille laitteille. Lisäksi Microsoftin pilvipalvelut, kuten OneDrive ja Office 365, integroituvat saumattomasti Windows 10 Enterprise -käyttöjärjestelmän kanssa, mikä tekee yhteistyöstä ja tiedostojen jakamisesta vaivatonta.

Miksi valita Windows 10 Enterprise?

Windows 10 Enterprise on suunniteltu vastaamaan suuryritysten ja organisaatioiden erityistarpeita. Sen monipuoliset ominaisuudet ja tehokkaat hallintatyökalut tekevät siitä parhaan valinnan vaativiin ympäristöihin. Tässä muutamia syitä, miksi kannattaa osta Windows 10 Enterprise:

Tehokas tietojen suojaus

Windows 10 Enterprise sisältää edistyneitä tietoturvaratkaisuja, kuten BitLocker ja Credential Guard, jotka suojaavat arkaluontoisia tietoja. Näiden ominaisuuksien avulla yrityksesi tiedot pysyvät turvassa, vaikka laite joutuisi vääriin käsiin.

Monipuoliset hallintatyökalut

Windows 10 Enterprise tarjoaa laajan valikoiman hallintatyökaluja, kuten Group Policy ja Windows Admin Center, joiden avulla voit hallita ja valvoa kaikkia yrityksesi laitteita keskitetysti. Tämä tekee IT-osaston työstä helpompaa ja tehokkaampaa.

Parannettu tuottavuus ja yhteistyö

Windows 10 Enterprise sisältää useita tuottavuutta parantavia ominaisuuksia, kuten virtualisointi ja etätyöpöytä, joiden avulla työntekijät voivat työskennellä tehokkaasti missä tahansa. Lisäksi Microsoftin pilvipalvelut, kuten OneDrive ja Teams, mahdollistavat saumattoman yhteistyön ja tiedostojen jakamisen.

Windows 10 Enterprise -lisenssin edut

Kun osta Windows 10 Enterprise lisenssi, saat käyttöösi laajan valikoiman etuja, jotka parantavat yrityksesi tuottavuutta ja tietoturvaa. Tässä ovat tärkeimmät edut, jotka sinun tulee tietää:

Kattava tietoturva

Windows 10 Enterprise tarjoaa kattavan tietoturvan, joka suojaa yrityksesi tietoja kaikilta uhkilta. Edistyneet tietoturvaratkaisut, kuten Windows Defender ATP ja BitLocker, pitävät tietosi turvassa haittaohjelmilta ja kyberhyökkäyksiltä.

Helppo hallittavuus

Windows 10 Enterprise mahdollistaa keskitetyn hallinnan ja helpon käyttöönoton. Microsoft Intune -palvelun avulla voit hallita kaikkia yrityksesi laitteita keskitetysti, mikä vähentää IT-osaston työtaakkaa ja parantaa käyttökokemusta.

Tehokkaat tuottavuustyökalut

Windows 10 Enterprise sisältää useita tuottavuutta parantavia työkaluja, kuten Windows Autopilot ja Microsoft 365 -integraatio, jotka tekevät työnteosta sujuvaa ja tehokasta. Näiden työkalujen avulla voit maksimoida yrityksesi tuottavuuden ja parantaa yhteistyötä.

Yhteenveto

Windows 10 Enterprise on paras valinta suuryrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat kehittyneimmät ominaisuudet, kattavan tietoturvan ja tehokkaat hallintatyökalut. Kun osta Windows 10, saat käyttöösi kaikki nämä edut ja paljon muuta. Älä odota, vaan hanki Windows 10 lisenssi jo tänään ja varmista yrityksesi menestys tulevaisuudessa.

Kuinka hankkia Windows 10 Enterprise

Windows 10 -käyttöjärjestelmän hankkiminen on helppoa. Voit osta Windows 10 suoraan verkkokaupastamme Dotnet Keys (dotnetkeys.fi). Tarjoamme nopean ja turvallisen lataus Windows 10, joten voit aloittaa käytön heti oston jälkeen. Lisäksi asiakastukemme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä eroa on Windows 10 Pro ja Windows 10 Enterprise -versioilla?

Windows 10 tarjoaa laajemman valikoiman ominaisuuksia ja hallintatyökaluja verrattuna Windows 10 Pro -versioon. Enterprise-versio on suunniteltu erityisesti suuryrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat kehittyneimmät tietoturva- ja hallintaratkaisut.

Voinko päivittää nykyisen Windows 10 Pro -versioni Windows 10 Enterprise -versioon?

Kyllä, voit päivittää nykyisen Windows 10 Pro -version Windows 10 Enterprise -versioon. Päivitysprosessi on helppo ja nopea, ja voit tehdä sen suoraan verkkokauppamme kautta.

Tarjoatteko teknistä tukea Windows 10 Enterprise -käyttöjärjestelmälle?

Kyllä, tarjoamme kattavaa teknistä tukea kaikille Windows 10 -asiakkaillemme. Asiantunteva tukitiimimme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa, joita saattaa ilmetä.

Kun haluat osta Windows 10, voit luottaa Dotnet Keysin asiantuntemukseen ja laajaan tuotevalikoimaan. Tarjoamme nopean ja luotettavan lataus Windows 10 sekä erinomaisen asiakaspalvelun, joka on aina valmiina auttamaan sinua.